fbpx
 

Tanja: Det er en magisk måde at høre min mors historie

Tanja: Det er en magisk måde at høre min mors historie

Det er helt fantastiske at høre min mors historie som en sammenhængende fortælling, der ikke er afbrudt. For når jeg sidder og snakker med min mor, og hun siger et eller andet fra sin barndom, så får jeg en indskydelse, og så kommer vi til at snakke om børnebørnene, og så får jeg kun brudstykker,” siger Tanja, der er datter til 65-årige Gunna. Gunna har fået sin livshistorie optaget og foreviget som podcast.

“Det er en magisk måde at høre hendes historie på, og det gav nogle aha-oplevelser, fordi jeg fik dybden i historierne. Det var rigtig spændende at høre, og jeg vil klart anbefale det til folk,” siger Tanja efter at have lyttet til sin mors livshistorie.

Læs også hele interviewet med Tanja i Kristeligt Dagblad her, hvor hun blandt andet fortæller: ”Da min mor gik i gang, sagde hun, at hun jo hverken havde rejst eller opfundet noget. Men det gør det ikke mindre spændende for mig at høre hendes historie, for den er også min. Det, der har gjort hende til den, hun er, har også skabt mig”.

Lyt til Gunnas livshistorie her.

Comments are closed.