fbpx
 

Karin fik en stor oplevelse, da hun lyttede til sin mors livshistorie

Karin fik en stor oplevelse, da hun lyttede til sin mors livshistorie

Familien Elbek samlet i 3 generationer. Karin Elbek har lyttet til sin mors livshistorie og er glad for, at hendes historie nu er gemt.

Hvordan var det at lytte til din mors livshistorie?
Det var spændende. Det, der gjorde størst indtryk på mig, var hendes stemme. At det var hende, der fortalte, gjorde hendes fortælling meget nærværende, og jeg kunne se og dufte hende, imens jeg lyttede til det. Det var helt anderledes nærværende, end hvis jeg havde læst hendes historie.

Hvad gjorde størst indtryk på dig?
Det var da hun fortalte om sin barndom. Og hvilken betydning hendes barndom har haft for, at hun er den, hun er.

Fandt du ud af noget, som du ikke vidste før?
Jeg opdagede, at jeg måske ikke altid har været så god til at lytte til min mors historier, og denne her optagelse med min mor kan måske kompensere for, at jeg ikke selv ville kunne fortælle historierne videre. Min mor er en dygtig fortæller, og så var der overraskende ting, hun fortalte om sit ægteskab, som jeg ikke havde hørt før.

Har du anbefalet Livshistorier til dine venner?
Jeg har anbefalet det til højre og venstre. Det ville fungere godt som en julegave.

Comments are closed.