fbpx
 

Læs Knud Rasmussens anbefaling af Livshistorier

Læs Knud Rasmussens anbefaling af Livshistorier

Jeg fik et gavekort til MIN LIVSHISTORIE i 75-års fødselsdagsgave af min kone og mine 3 børn. De syntes, at jeg skulle fortælle om mit liv til en lydfil.
Det har været en overordentlig spændende proces at blive udfordret til at gennemtænke sit liv og formulere en del af de mange hændelser fra det. Det har givet anledning til mange tanker, overvejelser og minder. Det kan forhåbentlig også være af værdi for tilhørerne.
Det har været en meget fin arbejdsgang med elektronisk udfyldelse af spørgeskema fra Liv Mygind med tilføjelse af egne kommentarer, en efterfølgende uddybende snak i telefonen og endelig en meget lang lydoptagelse, der senere blev redigeret. Resultatet er blevet MEGET GODT (også vurderet af min kone og mine børn).
Jeg kan meget anbefale processen og resultatet.
Knud Rasmussen
Pens. overlæge, dr. med.

Comments are closed.