fbpx
 

Liv er meget imødekommende, god til at lytte og stille spørgsmål

Liv er meget imødekommende, god til at lytte og stille spørgsmål

Bente fik optaget sin livshistorie i samarbejde med Liv Mygind. Nu kan hendes børn og børnebørn lytte til hendes historie. Gem minderne.

Hvordan fik du ideen til at få optaget din livshistorie?
“Det kom sig egentlig af en snak med to af mine yngste børnebørn, hvor jeg fortalte lidt om, hvordan det var at være barn under 2. verdenskrig. Ud af den snak kom en tanke om at skrive en bog om mit liv, vel vidende, at det nok aldrig blev til noget.
Men så en dag, sad jeg med en kop formiddagskaffe og kiggede i Ældre Sagens blad. Jeg blev fanget af en artikel af journalisten Liv Mygind, der har gjort det til sit speciale at lave podcasts om almindelige menneskers liv. Jeg blev interesseret i at høre nærmere og kontaktede Liv. Den kontakt førte til en aftale om at mødes hjemme hos mig,” fortæller Bente Hannibal Jensen, der altså selv tog initiativ til at få optaget sin historie, så hendes store familie kunne lytte med og nu kender til deres ophav.

Hvordan var det at arbejde sammen med Liv Mygind om at forevige din historie?
“Det var meget nemt at arbejde sammen med Liv. Hun er meget imødekommende, god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål, hvis man går i stå.
Alt i alt en genoplevelse af mit liv over næsten 90 år – hvor søren blev alle de år af?
Ud af mødet med Liv, som varede det meste af en dag, kom en fortælling om et enebarn født i midt trediverne i 1900 tallet. Og nu kan mine tre børn, syv børnebørn og seks oldebørn lytte til podcasten omhandlende mit liv.
Så alt i alt vil jeg gerne sige tak til Liv for nogle dejlige timer og et godt samarbejde”.

Comments are closed.