fbpx
 

Livshistorier i medierne – de ældre finder livets røde tråd

Livshistorier i medierne – de ældre finder livets røde tråd

Læs hvad Jyllands-Posten, Kristeligt Dagblad og ugebladet Hjemmet skriver om Livshistorier, og hvordan de ældre oplevede at få en rejse gennem deres eget liv.

Livshistorier i Jyllands-Posten december 2018

»I første omgang tænkte jeg sådan lidt, nå ja, hvis de virkelig gerne vil have det, så vil jeg da godt bruge lidt tid på at fortælle min historie. Men efterhånden som jeg forberedte mig og så tilbage, så jeg en sammenhæng – en rød tråd – som jeg ikke tidligere havde haft øje for. Jeg fik en dejlig oplevelse af, at det har givet mening. At det har betydet noget, at jeg har været her,« fortæller Alice Elbek til Jyllands-Posten.

Livshistorier i Kristeligt Dagblad maj 2018

”Da hun gik i gang, sagde min mor, at hun jo hverken havde rejst eller opfundet noget. Men det gør det ikke mindre spændende for mig at høre hendes historie, for den er også min. Det, der har gjort hende til den, hun er, har også skabt mig,” siger Tanja Drachmann, 44 år, efter hun har lyttet til sin mors livshistorie.
Kristeligt Dagblad har skrevet om, hvordan man kan arve andet end penge og ting. Her er Livshistorier et eksempel.

Livshistorien er en god ting at arve

Læs artiklen online her
Se Kristeligt Dagblads lille video om Livshistorier her

Livshistorier i ugebladet Hjemmet marts 2018
For Gunna føles det godt at overlevere noget til kommende generationer. Det betyder noget “at have en historie,” som hun siger.

En livshistorie foreviget som podcast og på CD er en skat, som Gunna har givet sin datter.

Comments are closed.