fbpx
 

En mor fik opfyldt sin drøm om at forevige sin livshistorie

En mor fik opfyldt sin drøm om at forevige sin livshistorie

Mors livshistorie fik os til at lytte med nye ører
Kirsten fik et gavekort til at fortælle sin livshistorie af sine døtre – tvillingepigerne Natasja og Ursula.

Hvorfor gav I jeres mor i gave, at hun skulle fortælle og optage sin livshistorie?

“Hun har i flere år gerne ville skrive sin egen historie, men er stødt på grund i forsøget, fordi det er en meget stor opgave at forsøge at indfange sit eget liv på den måde.

Men med Liv fra Livshistoriers hjælp er det lykkedes. Det er vi meget lykkelige over i hele familien. Vores mor har fået bundet nogle sløjfer, og vi har i den grad fået sat nogle ting i perspektiv”.

Hvad synes hun om gaven?
“Vores mor siger, at Livshistoriepodcasten er en af de bedste gaver, hun nogensinde har fået.
Selvom vi gav podcasten som en gave til vores mor Kirsten, så er det jo også rigtig meget en gave til os selv: At vi altid kan tænde og høre hende fortælle, også når hun – om mange år – ikke er her længere. Det føles rigtigt godt”.

Hvilken af hendes mange historier, gjorde størst indtryk?

“Den vildeste historie er nok, da hun som 11-årig blev drillet i skolen af nogle piger og for at slippe for at gå i skole, fingerede hun symptomer på blindtarmsbetændelse. Hun er så stædig, at det lykkedes hende at blive indlagt og få fjernet – den helt raske – blindtarm.
Det er en historie, vi er vokset op med, men med podcasten forstod vi for første gang, hvor meget den historie egentlig siger om vores mor og om hendes barndom. Det er så fint fortalt, og så er det en udefrakommendes blik på vores mors historie. Det er nok det, der gør, at man pludselig lytter med andre ører”.

Comments are closed.